Routebeschrijving Landgoed Zonheuvel

OPENBAAR VERVOER – AUTO – MOTOR

ROUTEBESCHRIJVING

Ecoduct N227 Landgoed Zonheuvel Doorn

Landgoed Zonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn. De directe nabijheid van een aansluiting op de A12 en taxidiensten vanaf intercity-NS-station Driebergen-Zeist garanderen een uitstekende bereikbaarheid.

Amersfoortseweg 98 | 3941 EP Doorn | 0343-473 500

Openbaar vervoer: OV9292.nl
Auto / motor: Google Maps of ANWB Routeplanner
Amsterdam Airport Schiphol: Schiphol Transfer Assistance desk

Werkzaamheden
In september 2017 is gestart met de realisatie van het ecoduct N227 tussen Maarn en Doorn. Op de grenzen van Landgoed Zonheuvel worden rasters en wildroosters aangelegd, om te voorkomen dat dieren de weg op gaan. Bezoekers van Landgoed Zonheuvel zullen hiervan minimale hinder van ondervinden. Eind 2018 is het ecoduct volledig ingericht en is de passerbaarheid voor de dieren een feit.

Met de auto of motor

Per auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)
Rijdend op de A28 neemt u de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). U gaat linksaf richting Maarn (N227) en na 12 km bevindt u zich op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Arnhem (A12
)
Rijdend op de A12 neemt u de afslag Maarsbergen (afrit 22). Aan het einde van de afrit gaat u bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf en doorrijden tot de verkeerslichten (ongeveer 5 km). Hier slaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag
Bij knooppunt Oudenrijn kiest u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Den Bosch (A2) en vanuit Breda/Gorinchem (A27)
Rijdend op de A2 kiest u bij knooppunt Everdingen de A27 richting Almere-Hilversum. Bij knooppunt Lunetten neemt u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Openbaar Vervoer

Vanaf Station Driebergen-Zeist
U heeft verschillende opties vanaf dit station, raadpleeg www.ov9292.nl voor de actuele informatie.

Vanaf Amersfoort CS
Van maandag t/m vrijdag heeft u de mogelijkheid om lijn 82 vanaf CS Amersfoort te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte: Maarten Maartenshuis.

Vanaf Treinstation Maarn
Van maandag t/m vrijdag heeft u de mogelijkheid om lijn 82 te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte: Maarten Maartenshuis.

STA-balie Schiphol
Nadat u geland bent op Schiphol meldt u zich bij de STA-balie.  De STA-balie bevindt zich op Schiphol Plaza en is 24 uur per dag geopend. Uw taxichauffeur zal door de STA-balie worden opgeroepen en voor komen rijden.