Op 16 april start voor de 12e keer op Landgoed Zonheuvel de succesvolle Leergang Inspirerend Leiderschap. Deze leergang is een bijzondere leeromgeving, speciaal ontwikkeld voor managers die al zover in hun ontwikkeling zijn dat alleen nog maatwerk past. Je kiest voor een intensief programma met gegarandeerd verrijking van inzichten, ervaringen en fundamenten om betere keuzen te maken voor de toekomst en effectiever te zijn in het leiden van jezelf en je omgeving.

Je ervaart hoe inspireren vanuit verbinding werkt. Je ontwikkelt je eigen stijl en kracht op een manier die jou en anderen inspireert. Je krijgt inzicht in vragen als: Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Waarom loop ik altijd tegen hetzelfde aan? Wat wil ik nou eigenlijk diep in mijn hart? En welke stappen kan ik zetten om effectiever en met meer gemak mijn werk te doen.
De Leergang wordt gefaciliteerd door twee ervaren professionals; Ellen Luten en Marlet Hesselink. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Zo is er optimale aandacht en tijd voor jouw ontwikkeling, zodat je ook echt resultaat boekt.

De leergang bestaat uit drie blokken van elk drie dagen (21 dagdelen). Tussen de drie blokken zit minimaal een periode van vier weken, zodat de ervaringen en leermomenten een plek kunnen krijgen in de dagelijkse praktijk. Het programma vindt tweemaal per jaar plaats, en wordt inmiddels voor de 11e keer uitgevoerd.

– Titel bijeenkomst: Leergang Inspirerend Leiderschap
– Datum: De eerstvolgende leergang start op 16 april
– Aanvang en eindtijd: Het zijn blokken van drie dagen – start woensdagmiddag 14:00 en einde vrijdagmiddag 17:00
– Meer info en aanmelden: https://www.inspiratienu.nl/leergang-inspirerend-leiderschap/
– Contactpersoon, telefoonnummer en e-mail voor eventuele vragen: Ellen Luten 06 5589 0049) en Marlet Hesselink 06 14893960. Info@inspiratienu.nl