HUIS VAN ARBEIDSVERHOUDINGEN
Huis van arbeidsverhoudingen B2B Zakenkalender Profesional Netwerken

HUIS VAN

ARBEIDSVERHOUDINGEN

Het huis waar werknemers, ondernemingsraden, werkgevers, HR, onderwijs, wetenschap en politiek elkaar leren vinden.

Op Landgoed Zonheuvel werken we samen met veel partners op het terrein van mens, organisatie en samenleving. Samen met onder andere SBI Formaat, CSC sociale partners en wetenschappers, werken wij aan het Huis van Arbeidsverhoudingen. Het huis waar werknemers, ondernemingsraden, werkgevers, HR, onderwijs, wetenschap en politiek kennis en contacten met elkaar delen.

Wij denken ook mee in het organiseren van de dialoog over mens en organisatie. Over leiderschap en horizontaal organiseren. Over het nieuwe werken of duurzame participatie. Van beweging en ontwikkeling tot duurzame mobiliteit. Over vormen van nieuwe medezeggenschap. Over de volgende generatie ZZP en over ethiek en samenleving.

Vergaderen, trainen en congresseren is bij ons meer dan het zijn van een goede en geschikte locatie. Wij kunnen u ook ondersteunen met de organisatie van uw congres en denken graag mee over de inhoud van het congres. Zoekt u een dagvoorzitter, of de juiste spreker om uw congres tot een succes te maken? Dan bent u ook bij ons aan het goed adres!

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen via: 0343 47 35 50 of stuur een e-mail naar reserveringen@landgoedzonheuvel.nl.