In- en outdoor mogelijkheden 2017-06-20T09:45:04+00:00

ONTSPANNING & TEAMBUILDING

IN- EN OUTDOOR

Landgoed Zonheuvel is omgeven door maar liefst 50 ha bosgebied en is het startpunt voor uw outdoor vergaderbreak of bedrijfsuitje in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Wij hebben een aantal specialisten in ons netwerk om uw congres, vergadering of workshop te complementeren. Van vergaderbreaks tot complete dagvullende activiteiten, wij vernemen graag  uw wensen en doelstellingen.

Maatwerk is het sleutelwoord, wij denken graag met u mee om een onvergetelijke dag te creëren. Voor advies, rondleiding en / of een offerte op maat belt u 0343-473500 of stuurt u een e-mail naar reserveringen@landgoedzonheuvel.nl

AbOriginal TeamEvents
Ga mee op avontuur Down Under, proef de Australische outback en de Aboriginal cultuur. Vul je Australië belevenis in met originele teambuildingsactiviteiten. Kies of combineer een 3-tal Aboriginal cultuur activiteiten, een 5-tal uitdagende Aussie Games en zet je tanden eens in een krokodil bij 2 stoere Down Under kookavonturen. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit, mate?

070 – 3626984
info@AbOriginal-TeamEvents.nl
www.aboriginal-teamevents.nl

Dutch Hunting Falcons Landgoed Zonheuvel

Dutch Hunting Falcons
Voor grote en kleine gezelschappen. Dutch Hunting Falcons hebben een groot aantal speciaal voor deze gelegenheden getrainde roofvogels en uilen die dit werk met grote inzet en plezier doen. Zij kunnen alle roofvogelgroepen aan het publiek vertonen (arend, gier, valk, buizerd, uil) en als het publiek het aandurft mogen ze zelf, onder begeleiding van de valkenier, ook met enkele van onze grote en kleinere roofvogels werken.

0486 – 43 69 37
info@dutchhuntingfalcons.nl
www.dutchhuntingfalcons.nl

Heuvelrug Outdoor
Relais Outdoor biedt u in samenwerking met Zonheuvel een verrijking van uw vergaderarrangement: Active Breaks! Tijdens of na uw vergadering zijn er Active Break arrangementen om u de gelegenheid te geven om heerlijk ‘uit te waaien’. In een natuurlijke omgeving buiten zoals shooting games, bikes, GPS Explorers en meer….

0343 421 412
info@heuvelrugoutdoor.nl
www.heuvelrugoutdoor.nl

 

Improvement Trainingen Advies Landgoed Zonheuvel

Improvement Trainingen & Outdoor
Be curious. Never stop learning. Have no boundaries.

Wendy van Beek
06-22438091
info@improvementtrainingen.nl
www.improvementtrainingen.nl

Bier Proeverij Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel – Bier Proeverij
Ter lering en vermaak; proeverij met de beste streek en speciaal bieren!

Afdeling Reserveringen
0343-4733550
reserveringen@landgoedzonheuvel.nl

Boswandeling LandgoedZonheuvel Luchtfoto Maarten Maartenshuis

Landgoed Zonheuvel – Boswandeling
Ontdek de geschiedenis van Landgoed Zonheuvel, het Maarten Maartenshuis, Koetshuis, Moestuin, prachtige Kaapse Bossen en geniet van een geweldig uitzicht vanaf uitkijktoren De Kaapse Toren onder begeleiding van een gids. Een ideale vergaderbreak, waar u en uw collega’s informeel kunnen praten en ontspannen.

Afdeling reserveringen
0343-4733550
reserveringen@landgoedzonheuvel.nl

 

Bolderkar Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel – Bolderkar
‘’Trek erop uit met de bolderkar voor een lunch of borrel in de natuur op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ga het bos in en geniet volop van de natuur en ons landgoed. U boekt toch niet voor niets groen?’’

Afdeling reserveringen
0343-4733550
reserveringen@landgoedzonheuvel.nl

 

ZK Tafelvoetbal Landgoed Zonheuvel 2016

Kickerprofs
U wilt een tafelvoetbaltafel huren, of bent op zoek naar een grote voetbaltafel voor 8, 12 of 22 personen, de Topspeedkicker of een Design tafelvoetbaltafel voor uw bedrijfsevent?  Kickerprofs heeft de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels en verzorgt in heel Nederland, België en Duitsland het transport en plaatsing op lokatie van de voetbaltafels.

06 – 20 34 50 99
info@kickerprofs.nl
www.kickerprofs.nl

 

Oxygen Events op Landgoed Zonheuvel

Oxygen Events
Oxygen Events zorgt altijd voor een positieve, energieke en natuurlijke meerwaarde aan uw bijeenkomst. Wij raken mensen door ze aan activiteiten te laten deelnemen waar ze het bestaan niet eens vanaf wisten.

0251-659795
06-53964775
info@oxygen-events.nl
www.oxygen-events.nl
www.oxygen-segway.nl

SCANshow
Wil je beter leiding geven, samenwerking bevorderen en meer te weten komen hoe jezelf denkt en communiceert en hoe anderen dat doen? In de SCANshow worden de verschillende gedragstypes van de mens op humoristische wijze in de spotlights gezet. De SCANshow is leerzaam, muzikaal, interactief, prikkelend en opbouwend!

06-51679145
rob@robzigter.nl
http://www.robzigter.nl/site/scan-traject/