Culinair@theCastle Maarten Maartenshuis
Maarten Maartenshuis Landgoed Zonheuvel Vergaderen Trouwen Evenenementen

DINEREN IN STIJL

CULINAIR@THECASTLE

 20 tot 80 personen
Vanaf € 54,50 per persoon

Met uw eigen gezelschap exclusief dineren in het Maarten Maartenshuis? Dit prachtige landhuis / kasteel, voormalig woonhuis van de schrijver Maarten Maartens, is de ideale locatie voor uw culinaire evenementen.

Dineren kunt u 7 dagen in de week te Restaurant Fleuri, gevestigd in het hoofdgebouw “Paviljoen” van Landgoed Zonheuvel. Met een Culinair@theCastle arrangement worden de stijlzalen van het Maarten Maartenhuis omgetoverd in een sfeervolle ambiance om culinair te genieten!

Inspiratie voor de onderstaande gerechten komen rechtstreeks uit het kookboek van Maarten Maartens zelf. Aan uw eigen Culinair@theCastle diner kunt u optioneel zelfgekozen activiteiten toevoegen om uw zakelijke meeting, jubileum, bruiloft nog unieker te maken.

Reserveren
Voor meer informatie, rondleiding of reserveren neemt u contact op via reserveringen@landgoedzonheuvel.nl of bel 0343-473550.

Reserveren Culinair@theCastle

4-gangen menu

Witte bonen salade met ossentong
—-
Bouillon met tuinkruiden en saffraan-room
—-
Gesauteerde fazant met mandarijnjus
—-
Perenflan- met  abrikozen coulis

4-gangen menu

Kerriesoep met bleekselderij en peterselie-room
—-
Tongfilet met wortelpuree, broccoli en kaassaus
—-
Gegrilde bavette met saus bordelaise

Gebakken aardappelen met ui en spek

Sperzieboontjes
—-
Bavaroise van griesmeel met rode vruchten en appelcompote

4-gangen menu

Aspic van zalm
—-
Londonderry soep
—-
Duo van lamsfilet en lamskoteletten met bearnaisesaus en aardappelquiche

Geglaceerde wortelen, ui en peultjes
—-
Crème caramel met chocolade ijs een slagroom

5-gangen menu

Consommé Paysanne & Crème de Pois frais
Heldere bouillon met brunoise groenten en doperwten crème
—-
Suprême de Barbeu Vefours
Zacht gegaarde kwartelborstjes met romige saus van Gruyère en Parmezaan
—-
1ste hoofdgerecht

Filet de boeuf Richelieu
Biefstuk van de haas met Madeira saus, aardappelblokjes, tomaat en champignons
—-
2de hoofdgerecht

Gelinottes en Casserolle
Ovenschoteltje van parelhoen, groenten en aardappelpuree

Geserveerd met een seizoensalade
—-
Charlotte de Pommes & Sauce Abricots
Warm appeldessert met abrikozen saus

7-gangen menu

Woodstock
Canapé met omelet en ansjovis
—-
Salade met ossentong en asperges
—-
Kerriesoep met bleekselderij en peterselie-room
—-
Tongfilet Picasso
—-
Zacht gegaarde kwartelborstjes met romige saus van Gruyère en Parmezaan
—-
Speenvarken kotelet met mosterdsaus
—-
Koffie caramel met vanille-ijs

Extra

Bij alle Culinair@theCastle menu’s:

  • Uw gastheer verteld over Maarten Maartens en het menu
  • Zowel klassiek dineren als ‘walking diner’ behoren tot de mogelijkheden
  • Onze chef-kok maakt indien gewenst een menu geheel op maat
  • Alle prijzen zijn inclusief locatiehuur
  • Tip: uitbreiding met een Roofvogel Show of andere activiteit!